domingo, 24 de julio de 2011

JA HEM PASSAT LA DESENA ...

... Despedida de Carles, preparem-se amb il.lusió per l'onzena.
El dia grisenc que ens va acompanyar, no va ser obstacle perquè regnés l'alegria, el bon humor... entre la trentena d'assistents a aquesta ja tradicional dinar de juliol: van ser unes hores de sa i veritable companyerisme.
La Penya (comptant amb la sacrificada col.laboració de Carles i prenent-la com a excusa) organitza, any rere any, aquesta trobada que tanca un cicle abans de l'estiu, i que ja és un acte oficial.
Tal com és habitual, darrerament, ens vam reunir al restaurant de l'Hotel Medium del Col.legi de Metges on ens va atendre el reboster Amador.
Durant el dinar el President ens va 'il.lustrar' amb els seus oportuns comentaris i d'entre aquests, hem de destacar, la conformitat que ens va demanar per cursar la sol.licitud de representar, per part de la penya, a un Rei Mag a la Cavalcada Alcoiana. Donada la clamorosa adhesió que es va manifestar -especialment, per part del sector jove- cap a la monarquia d'Orient d'Alcoi es va decidir autoritzar a franquejar, si no es lliura 'a mà', la carta que ja tenia preparada. Com sempre.
Finalment, el bondados de Carles ens va llegir els seus esperats i irònics versets en els què comenta anècdotes i succeïts de la penya i, que formen part essencial d'aquest acte. Què ens dirà enguany Carles?
I d'allà uns van partir cap a Verger, Alcoi, La Safor ... altres es van quedar a València i els de la Secció Taurina, com és tradició, s’en van anar al ‘coso’ del carrer Xàtiva a presenciar la correguda de la Fira de Sant Jaume.


No hay comentarios: