miércoles, 6 de abril de 2011

LA NAU.

Són atractius els nostres esmorzars - culturals?


Aquest matí La Tasca estava al ple i, per un moment, crèiem que algú havia de esmorzar a la barra, el que no hauria segut just: tots els assistents havien comunicat i confirmat la seua assistència. Hui hem pogut comprovar que, amb ordre, la cosa funciona: la taula preparada per a vint i dos comensals, ni s'ha hagut de allargar, ni retallar. Animem a tots a continuar amb tan bona costum.


Després de l'esmorzar popular hem visitat les diferents dependències de l'edifici de La Nau (Universitat de València - Estudi General) acompanyats d'una guia voluntària pertanyent als equips formats a La Nau Gran i que tan bona tasca estan desenvolupant en els diferents museus valencians, segons hem pogut comprovar en diverses visites; des d'ací, animem als dos col.legials universitaris de la nostra secció per a que, un cop concloguen el seu cicle d'estudis, s'integren en aquests grups per als que ja han rebut ofertes a través de la Secretaria Universitària.


Volem donar la benvinguda tant a Paco Mestre com als Vicents de Carles (Vicente Rios i Vicente Morató) que ens han acompanyat en aquesta agradable jornada, i els desitgem que es convertisquen en assidus.




I de La Tasca, què? ...





... sempre ens trobem amb una agradable novetat.















Fotos, gentilesa de Pepe Colomer.

__

No hay comentarios: