domingo, 17 de abril de 2011

38é TRETA . (MONTEPIO - 2011)

Encara que no ho semble, la Penya ha celebrat la trenta-huité treta del montepio amb una assistència nombrosa de membres tot i que alguns, per celebrar les seues respectives filaes la tradicional Junta de Rams, no van poder acompanyar-nos. Tant una arrancà de Diana com una cabecera d'Esquadra, etc justifiquen aquestes absències: ú no ha d’arriscar-se a que, al no estar present, la gent de la filà et pose a la llista ... però de imaginària de cadira o balcó. Solen passar aquestes coses amb els forasters.


____


Després d'unes amables paraules del President en què no va faltar, en nom dels integrants de la Penya, una sincera felicitació a Jordi-Sou amb motiu de que el seu nét representarà el Sant Jordiet en les pròximes festes, es va iniciar pel número 1 -Miquel Giménez i Boronat- la retirada del montepio d'aquest període fester, no sense abans dedicar-nos un sentit i emocionat agraïment per la col.laboració i acompanyament que li vam demostrar durant el seu any de Capità dels Moros.


____











Va finalitzar la treta amb el sobre de Pep Colomer que ha segut el primer any que ha fet montepio. Ens alegrem per aquest motiu, ja que el nostre amic a través de la lectura del Blog va tenir coneixement de les activitats d'aquesta penya i, des de Benifaió, es va posar en contacte amb nosaltres. Per molts anys: salut i bon vermut!


Cal esmentar que el Cafè Licor, versió especial SOU -Sant Jordiet, 2011 - d'aquesta nit va ser un obsequi de Jordi l'agüelo de l'any.



El vermut-sopar va estar confeccionat i atès pel nostre reboster habitual Enric; no obstant això, imaginem que la comanda a la piscifactoria degué ser un encàrrec personal del nostre president a qui li suggerim que deprés de daurada o llobarro, tots els anys, ja comença a vindre-nos de gust, el rap o el turbot de tan acreditada granja marina. Amb molt trellat es van servir caves valencians i catalans.

I, a passar bones festes i. .. tornem a començar.



Fotos, gentilesa de Pep Colomer.


____

2 comentarios:

jose dijo...

Gracies Cuqui, salud y bon vermut per a tu tambe per mols anys

Cuqui dijo...

I que els vejam junts.