domingo, 21 de marzo de 2010

VOS CONFESSE...

.

...que des de 1967, any en que em vaig anar a viure a Vitòria, no havia tingut l'ocasió d'assistir a un Concert de Repàs de Pasdobles a Alcoi. Podeu imaginar-vos el que he gaudit i la meua oïda ha recuperat joventut després de quaranta-tres anys.
. .
A més, he tingut la sort que s'ha estrenat la marxa mora Un Chava Capità de José María Valls Satorres dedicada a Miquel Giménez Boronat, Capità Moro 2010; aquesta peça comença amb unes trucades de percussió precioses ... l'anirem escoltant i gaudint en futures formaes. Enhorabona Miquel i Chava!
.

.
La interpretació de la resta de les peces programaes per part de la Música Nova va estar a gran nivell: una banda d'Alcoi interpretant música de moros i cristians és com parlar del cel. Durant el concert també vam poder escoltar el pasdoble Xelo La Pequeña de Jordi Reig Beneyto que interpretarà aquesta banda acompanyant a la favorita del Capità Cristià Vicente Cortés Tito; com final ens van obsequiar amb Tarde de Abril i El moro del Cint.
.


.
A continuació vaig baixar el port d'Albaida camí a la Safor amb el CD al màxim i per Rótova estava més content que un cabo amb turbant al Partidor.
.

No hay comentarios: