domingo, 24 de enero de 2010

RAMIRO LLANÇA UNA FELIÇ IDEA ...



... que la Secció de Jubilats recull amb gust: es tracta d'organitzar un Esmorzar Extraordinari en DISSABTE perquè puguin acudir els soferts "currantes" i que al mateix temps sigui un homenatge a ells, ja que amb les seues generoses aportacions a la SS estan mantenint la Borsa de les Pensions.


Només falta que els Treballadors de la nostra Penya fixin una data, que de la resta s'encarregaran els assessors i organitzadors jubilats amb una més que demostrada solvència. Podria ser el dissabte primer de maig, Festa del Treball?.


Esperem comentaris.
.

4 comentarios:

jabato dijo...

El funcionari que tenim actualment en la secció de jubilats eixe dia en què part del banc s'assentarà?...

Cuqui dijo...

Eixe dia el funcionari no podrà vindre per que ha d'anar a la manifestació: Corbacho vol treure-li els dies “moscosos” i se li pot acabar la seua ininterrompuda assistència.
Se la juga a una carta.

Jose Vicente dijo...

Em sembla que és una idea fenomenal. Una altra possibilitat és crear La secció de Treballadors, lo difícil és buscar un dia en què no puguin venir el jubilats.

Cuqui dijo...

Tot i que els futurs membres de la Secció de Treballadors busqueu un dia de reunió en què no puguem assistir els jubilats, lo que és segur és que el Secretari anirà: no deixa la cadira ni tirant-li aigua bullint.