domingo, 24 de enero de 2010

!! Felicitacions ¡¡

!Felicitats a la junta pel seu bon fer en l'organització del dia de la Penya celebrat este últim 23 de gener.

Cal reconéixer que el nivell i prestigi aconseguit per la Penya (en estos últims temps) ha sigut i és en gran manera per l'encertada labor de la nostra junta i que tan bé està representada pels nostres membres, Xiulit i Eduardo.

El nostre president, ha estat en tot moment brillant i encertat en totes les seues decisions. Verdaderament difícil ho té el que haja de pendre el relleu. Fa temps ja plantejavem si verdaderament Hera necessari el dit canvi. !!Uns mesos després m'ho torne hi ha plantejar.

Repetisc, la meua !Enhorabona als dos pel cor i les ganes que poseu en favor de la Penya.
Adjunte unes quantes fotos que realitzem en la visita al preventori. Un any més els nostres majors es van alegrar de la nostra visita. Crec que hauríem de fer tots un esforç perquè este acte es poguera repetir en anys successius.
 
 
Nota: Sent no poder enviar les fotos. (per problemes técnics)

3 comentarios:

Cuqui dijo...

M'adhereixo als elogis manifestats per El Jabato respecte a l'abnegada tasca desenvolupada pels dos membres de la Junta. Estigueu tranquils del vostre treball d'ahir: vos va eixirir perfecte i no hi ha peròs possibles.

Jabato, humanament no tenim el dret a mantenir-los hipotecats per més temps amb aquesta pesada càrrega que és la Junta i tu ho saps; el seu futur està a les nostres mans ja que en l'Assemblea de maig tenim el deure de decidir el que més convingui per a cada un d'ells així com per Penya: tingues segur que regnarà entre tots en sentit comú.
Ja ho veuràs.

Jose Vicente dijo...

Estic segur que els problemes tècnics estan en el cervell del Jabato.

jabato dijo...

Jose Vicente, solucionats els "problemes tècnics"... Cuqui, enviarà en breu les fotos que teníem pendents. Gràcies per haver-me donat la solució...