L'esmorzar d'ahir dimecres a Xeraco va ser com una equació.
La primera incògnita era conèixer a quant eixiríem per barba mentre despreocupada i alegrement anàvem gaudint de les mandonguilles de bacallà, el polp... i un llarg i ample mostrari de taretes acompanyaes de rica cervesa i fred Verdejo de Rueda; després de desplaçar la X, la cosa va eixir bastant bé: "el gasto de taula" va estar d'acord amb la qualitat i la quantitat. Cal dir, moderem-nos en el futur pròxim.
La Y, més que incògnita va ser una agradable sorpresa del nostre Secretari quan ens va comunicar que tenia preparat un "pica - pica" en la seua casa de Gandia... i alli ens vam anar. Xé, tot molt saborós, bé preparat i quantiós. Des de açi volem traslladar a Reme i Eduard el nostre agraïment per la acollida tan familiar en la seua llar. Simplement, arreplegue el sentir sincer de tots.
De la visita a les motes (dunes a La Safor) i el riu Vaca vam aprendre molt bé la lliçó: objectiu complit.
Des del 1 de juliol de 2009, Alfons Mestre s'ha incorporat a la Secció d'Esmorzars en qualitat de Becari. Serà assidu: se li notava. Benvingut.
No hay comentarios:
Publicar un comentario