sábado, 10 de octubre de 2015

COMENCEM DONANT LES GRÀCIES A AMANDO GARCÍA,






















alcoià i guia de luxe (*), que ens va acompanyar i il·lustrar durant la visita realitzada, el passat dimecres, a la Sala Sorolla del Museu de Belles Arts de València (Pius V). El nostre reconeixement per oferir-se a preparar i dirigir-nos visites periòdiques a tan important pinacoteca. Moltes gràcies!

Abans de realitzar la trobada cultural vam esmorzar al bar El Pintxo, lloc que va ser de l'agrado de tots. Així (**) el descrivia, el bloguero Paco a la Naranja, al diari El Mundo el passat dia 4.


LA SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA




















(*) Amando García Rodriguez, catedràtic de Física Aplicada de la Universitat de València, ha sigut membre de diferents societats científiques nacionals i estrangeres, a més del Consell València de Cultura (1992-1997). Després de la seua jubilació, el 1999, va estudiar Història de l'Art a la Universitat de València.

És guia voluntari al Museu de Belles Arts de València, membre de l'Associació de Professors Jubilats de la Universitat de València i de la Càtedra d'Emèrits de la Comunitat Valenciana.


(**) “Tras la estación de madera hay un bar tremendamente popular. Inaugurado el 30 de noviembre de 2012, por Juliana Sánchez y sus dos hijas Maribel y Silvia llevan a buen puerto centenares de almuerzos cada día. Limpieza, servicio y calidad son el secreto. Da gusto ver salir bandejas y bandejas de la cocina donde Juliana con la ayuda de Amparo guisan para su respetable clientela. Profesionalidad que ya derrochaban en su anterior negocio el bar Ari en la calle Molinell, número 20. No tiene estrellas pero son un cielo.” 



Fotos: Cuqui

No hay comentarios: