ha sigut l'excusa de la Secció de
Jubilats per gaudir d'un dia de germanor al voltant d’una gran taula en el
Adelina, restaurant que no ens dóna cap de sorpresa i sí molta seguretat: l'amanida de tonyina ben fresqueta,
els calamars amb salsa marinera, les navaixes fetes a la planxa, cassoletes de sang amb ceba, les clòtxines
al vapor per a continuar amb l'arròs melós de llamàntol i donar fi amb
seleccionades cireres de la Vall de Gallinera.
Un nou encert dels nostres 'becaris': confiar-los la organització de qualsevol
acte és com tindre totes les paperetes de la loteria dels cegos. Sempre toca.
Els manons, vist l'interès que aquests dos amics posen en tot el que siga
festa, han decidit destinar-los un edecán per als seus menesters. Coneixent-los,
segur que en breu baix la disfressa de col·laborador, posen al Heliberto durant
tot l’estiu a omplir els vol au vent de sobrassada i pericana per l’excursió
a Penáguila.
Una bona jornada que serà recordada i
que es va començar amb un passeig per la platja de les Arenes.
Fotos: Romualdo Coderch i Cuqui
No hay comentarios:
Publicar un comentario