sábado, 14 de marzo de 2015

DE LA PANCARTA I TOROS



I olé la Secció Taurina!

Un destacat nombre de membres va assistir a la primera correguda de toros de Falles, en la que van presentar la pancarta que ha sigut confeccionada expressament per aquestes celebracions. L'assistència des de l'any 2007 a les fires de la Plaça de Bous de València mereixien aquesta exteriorització que ha estat possible gràcies a l'esforç i interès que ha posat Pep Serra. Un fort aplaudiment taurí!

La correguda va ser vista pels crítics de la premsa escrita així: El País i El Mundo

Nosaltres només donarem unes pinzellades. Comença a ser habitual en aquesta plaça l'excel·lent presentació dels toros fent-nos oblidar altres èpoques i, sobretot, destacar l'actuació del President que va dirigir l'espectacle amb criteri de plaça de primera: en altres temps el matador Bautista hauria obtingut una orella i el espasa Jiménez Fortes hagués obert la porta gran. No va ser així malgrat les protestes. Anem pel bon camí.

I del berenar que expliquem ... el balconet de la naia es convertix en una mostra gastronòmica en clara disposició d'aconseguir el reconeixement de les famoses guies amb trofeus d'estrelles i sols. Gracietes a quants es preocupen que aquest descans, entre bous, siga tan esperat com ben acollit.


Amb quatre passes ens plantem a la Fira de Sant Jaume.































Cliqueu la foto per ampliar-la


Fotos: Cuqui

No hay comentarios: