Un d'aquests tres amics,
en veu alta, sol explicar que el seu plat preferit és el fondo perquè li cap
més menjar i afegix que li agrada, si pot ser, regar-lo -a manta- amb un abocat vi barrejat amb Casera. Com veieu, tot un delicatessen saforaui.
L'altre, individuo de bicentenària filà, està convençut que es xama
seleccionats vins de Ribera del Duero durant els ensaios alcoians
quan, oh! punyetera realitat, no passen de ser humils Ribera del Serpis. No
esperem faça carrera com sommelier.
I el de més enllà, no té
cap mania: tant gaudeix prenent-se
un colpet de cafè gelat com un parell de cerveses -marca blanca- del Bon Humor.
El seu plaer inconfessat és xuplar un cigarret enrotllat al cel ras en qualsevol pati de bochinche fester.
Sospitant que el nivell vinícola de tots vosaltres estarà més o menys,
més de menys que de més, com el dels nostres amics hem organitzat, baix l’abric
del Consejo Regulador Denominación de Origen Vinos
Valencia, un tast de vins per al dimecres dia 4 de
febrer a les 19 hores al seu local social del carrer Quart, 22. Gràcies a la aprofitada
lliçó d'eixa vesprà, estem segurs que d'entre tots nosaltres eixirà la futura
Nariz de Oro 2015.
Ei! Corfirmeu, des d'ara, si vos ajunteu: hem de encomanar el
càtering -berenar- al bar de davant.
Volem que sigau sabedors que gràcies a les gestions de Sele Balmaseda i
al suport i interès de Cosme Gutiérrez -responsable de DO Valencia- serà possible aquesta atraient reunió. El nostre reconeixement a tots dos.
Amics. Alcem les copes!
SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA
No hay comentarios:
Publicar un comentario