lunes, 24 de noviembre de 2014

A POC A POC, QUE TENIM LES BAJOQUES AL FOC ( III )



Alfons, ell a soletes, ha aconseguit el que la Secció Taurina, durant anys, no ha sigut capaç. El Jabato es va presentar, puntual a la cita, en la porta del Museu Taurí i, després, amb molt poder y tronío, va xafigar l'arena de la plaça de bous del carrer Xàtiva.

Col·loquem la foto que testimonia el transcendental i inesperat fetun destacat document que guardaran amb orgull les seccions de jubilats i taurins. Així s'escriu la història de la nostra penya.






Conclosa la tournée dels tauròfils, Paco Cortés els va oferir una excel·lent picaeta a la societat De Tinto y Oro. Allà, sobre el mantel de cotó i copa en mà, va triomfar i obtingué sonors i agraïts aplaudiments dels jubilats que omplien els tendidos d'aquest agradable recinte. Tot un acollidor coso de primera.

Degustada l'última copa, des del local del carrer Julio Antonio, uns pocs es van dirigir a l'Estació del Nord, els més cap Russafa i l'Eixample, un altre va desaparèixer camí de la Tesorería de la SS i alguns, com els torus -del emèrit Jordi-, van quedar per l’arrastre. No mal penseu, va ser un dur matí.

Ole!





















Fotos fetes per diferents dels assistents.

Cliqueu la foto per ampliar-la


No hay comentarios: