domingo, 3 de noviembre de 2013

PARLEM DEL DIA A DIA?


Dimecres que ve, la secció de jubilats realitzarà el seu esmorzar - cultural mensual al Museu Històric Municipal de València; els d'última hora, ja saben, avisar a Alfons que de la resta ja s'encarregaran 'varoneta' i el seu padrí El Jabato.
També recordar-vos que, la visita d'aquesta secció al Betlem de Tirisiti està arribant als dies finals d'inscripció. Ací no hi ha endollats: tants apuntats, tantes localitats i oli en un cresol.
Algun llepó va escampant les bones qualitats laborals del nostre secretari i, el que és pitjor, oferint-les a determinats primers trons alcoians. A quin sant? Diuen que hi ha un substanciós traspàs econòmic pel mig que beneficiaria a la penya. Esperarem a vore si és una bola o per contra es tracta d'un fitxatge d'hivern; o siga, que no acaba la seua temporada a la Junta. De moment, més d'un ja s'ha comprat llapis i bolígraf nous per si de cas; ai, que no ens donen tanta pressa a eradicar els arruís africans, com van a fer a la Font Roja, i ens queden també sense cabres. Ho heu entès?
I tornant al secretari. Ell ens recorda que:
Bastants, com tots els anys, encara no han fet ni la reserva dels dècims de la loteria de Nadal. Una mica de serietat, cavallers. Així, mai s'acomiadaran de pobres.
Els amics, Jordi Sou i Carles Moya han donat un últim repàs al llibret de les nadaletes traient algunes lletres i incorporant de noves i que, després de l'actualització, han posat a la nostra disposició per al sopar de la nit de Nadal. Això és treballar per la penya. Haurem d'anar afinant els "Stradivarius" de canya badà que amablement ens confecciona Tomás.
I que ens conta del reboster Joan? Bones són les opinions de la gent habitual al montepio i esperem que, a poc a poc, puguem treure-li bona punta.
De moment, ja està tot. Fins una altra estoneta.
 
Foto: Arxiu Penya l’Enreixat

No hay comentarios: