lunes, 7 de octubre de 2013

MALGRAT L'AMENAÇA ...

 


... de pluja, dijous passat, vam poder realitzar l’enunciat passeig pel eixample noble de València.
Acompanyats per Curro Mestre Jordá iniciarem la visita davant de la façana de la Casa José Peris, passant pel Mercat de Colón i seguint, de nou, pel carrer Cirilo Amorós amb parades en diversos edificis: església sant Vicent Ferrer, antiga Casa de don Cirilo Amorós ... Casa Ferrer, Casa Salvador Borrell, etc. acabant a la Casa Matías Romero.
Les explicacions de Curro van ser molt amenes i va aconseguir que ens familiaritzàrem amb els noms dels arquitectes: Carbonell, Almenar, Mora, Demetrio Ribes, Ferrer, Arnau ... Des d'ací li agraïm la seua col·laboració i esperem ens organitze, en un futur, altres rutes arquitectòniques valencianes. Gràcies!
La secció de jubilats ens va convocar per l’esmorzar al restaurant "El Trovador" que tan del grat és de tots els seus membres. Bé, d'Evaristo no: es va quedar sense calamars, sense sèpia i li van treure, segons ell, una “pechuga” rostida i secallosa d'un pollastre amb espolons. Coneixent-lo podeu imaginar-vos que d'aquest accidentat esmorzaret es van assabentar tots els viatgers del tren de rodalies de La Safor. Confirmat.
 

Fotos: Jordi Llorens i Cuqui

No hay comentarios: