viernes, 5 de abril de 2013

QUAN DAVANT SEU...



...va vore l’entrepà, li va saltar el botó de la camisa. La cara de Pep Colomer desbordava satisfacció i, consumit el "bocata" en dos mossos, es va desfer en alabances cap als nous gestors. Ens mirava ufanós i comentava feliç: aquests xicots van pel bon camí, un encert "El Trovador".

El esmorzar - cultural es va quedar en un esmorzar - tertúlia: el nostre acompanyant durant el recorregut arquitectònic valencià, Curro Mestre, va patir dies abans un contratemps esportiu defensant els colors de la Filà Chano. Ens comenten que manté el compromís de guiar-nos en dates futures. Des d'ací, li desitgem una ràpida recuperació: les festes li esperen i això és l'important.

La tertúlia, a poc a poc, es va anar diluint, quedant-se a l'eixida del bar un grupet; als components del mateix, els comentem que els dos “picospardos” es van limitar a visitar el mercat de Colón i “El Corte Inglés”, on van adquirir rosers de roses vermelles i botelles de “Dominio de la Vega” per celebrar, com deu ser, la propera Festa a Sant Jordi.

 
Foto: Cuqui

No hay comentarios: