jueves, 8 de noviembre de 2012

GRÀCIES A LA TASCA CALLADA DE...

 
... Josep Julià Serra, un nombrós grup de la penya vam poder admirar la interessant col·lecció de primitives màquines manuals tèxtils amb les que els nostres avantpassats, amb molt d'esforç i escassos mitjans, van industrialitzar les comarques de la muntanya alacantina.


Des d'aquest blog, la Secció de Jubilats de la Penya l'Enreixat, encoratgem a aquest bon amic benillober perquè prosseguisca investigant: la seua feina ben feta, serà el millor llegat que puga oferir a les futures generacions d'aquestes terres.

 
 
 
 
 
 
 
 

També vam tenir ocasió de visitar l'important conjunt de maquetes miniatures que ha anat reproduint, pacientment Rafael Julià Monllor, tot el procés d'una teixidura industrial amb màquines de diferents èpoques.
Amics, Pep i Rafel, el nostre reconeixement per la vostra desinteressada acollida, a més per l'afecte amb què ens atenguéreu eixe recordat dia.
 
 



 
 
 
 
  
 

Finalitzades amdues visites ens vam traslladar al restaurant El Casino, on tant el xef, com el cuiner i el cambrer van col·laborar a que el dinar de germanor isquera bordat.
En aquesta ocasió, per primera volta, van assistir a les nostres activitats culturals: Ramon Molina, Manolo Rico i Mauro, el germà de Jordi Llorens, a tots tres els donem la benvinguda i desitgem ens acompanyen de quan en tant. Ja saben que la porta de la penya mai està tancada.
I ... fins al desembre: ens vorem a València.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotos: Cuqui

No hay comentarios: