miércoles, 1 de febrero de 2012

TOT I QUE ALGUNS AMICS ...

... no els agrada, la Secció Taurina de la Penya està viva i organitzant la seua assistència a una correguda de la pròxima Fira de Falles 2012; per aquesta ocasió Jesús Montesinos -el nostre exigent assessor- ha triat el proper espectacle del dimecres 14 de març, en el que es torejaran bous de Valdefresno, famosa ramaderia ‘salmantina’ de Tabera de Abajo (amb origen i procedència de Parladé i Atanasio Fernández - Lisardo Sánchez), que destaca per les seues contundents envestides.
Actuaran aquesta vesprà com espases: el prometedor francès Thomas Duffau, el mexicà Diego Silveti torero amb gran predicament a Amèrica i el malagueny Saül Jiménez Fortes que va prendre l'alternativa, la passada temporada, a ‘Las Arenas’ de Bilbao amb bous de Jandilla.
Desitgem que d'aquesta convocatòria també participen la resta dels membres de la Penya, així com els nostres amics acompanyants als esmorzars - culturals: per part d'aquesta Secció tots tenen la porta oberta als nostres actes.
Com és costum, comptem per a aquest dia amb l'assistència de les dones i també estan garantits els cocotets ruixats amb vi negre per part de José Serra -puntal d'aquesta Secció- durant l'arrossegament del tercermorlaco’.
Als que penseu assistir, vos agrairem que ens confirmeu, pels mitjans habituals, el nombre de localitats que desitgeu reservar abans del proper dia 24. (L'import de les mateixes es carregarà en el compte particular de cadascú en el montepío).
I com sempre, gràcies per la vostra col·laboració.


SECCIÓ TAURINA DE LA PENYA (Fundada l'any 2007)

Foto: Dibuix del pintor alcoià Germán Aracil.

No hay comentarios: