lunes, 3 de octubre de 2011

ALCOI ULTIMA L'HOMENATGE A MESTRE.

Degut a la vinculació, tant familiar com d’amistat, que Josep Albert sempre va tindre amb la nostra Penya, vos transcrivim la notícia publicada per Aramultimèdia, en la seua secció de Cultura, i també la foto que l'acompanya.
Aquest dilluns s'ha presentat el calendari d'actes previstos per recordar a Josep Albert Mestre, tota una referència en el món polític i cultural alcoià que ens va deixar el passat febrer. L'exposició Homenatge a Mestre, situada al Campus d'Alcoi de la UPV, serà el punt d'inici de la programació prevista.
El dimecres s'enceten els actes en record a Josep Albert Mestre, al temps que el pintor Manolo Antolí ha fet el lliurament de la seua obra-retrat de l'alcoià a l'Ajuntament local. A més de l'exposició Homenatge a Mestre que s'inaugurarà el dimecres a les 19 hores a la Sala d'Exposicions de la UPV d'Alcoi, el divendres dia 7 està previst el gros de les celebracions.
A les 20'30 hores, al Teatre Principal, començarà l'acte central d'homenatge a Mestre, presentat per l'actriu alcoiana Rosanna Espinós. A més, participaran Toni Francés, Paco Valor, Josep Sou, Paco Molina, Cristina Almeida, entre d'altres. Fins i tot s'ha elaborat una peça audiovisual i documental de la figura d'aquest ja alcoià il·lustre que serà entregada a tots els assistents.
Una vegada finalizat aquest esdeveniment, tots els familiars i amics compartiran un sopar al Mirador del Sinc per tancar la jornada d'homenatge.

No hay comentarios: