sábado, 15 de mayo de 2010

ALCLARIU-ME.

Segons els estatuts:

“ LA SECRETARIA GENERAL
ARTICLE ÚNIC.:
La Secretaria General és un instrument al servei de la Penya per la seua informació, per l'adequada execució de les seues decisions i per a la coordinació de les activitats de totes les Seccions de la Penya. “

Entre “les seus decisións”, es contempla que el Café Licor del Vermut es pague a banda de la resta de begudes? Si és aixína, ho tenim clar els del vi, cervesa i llimonà.

.

4 comentarios:

jabato dijo...

cuqui, podies haver posat un dibuix en què l'ampolla et poguera servir una copa i esperar un estona. Quan acabes de llegir els teus comentaris ja estas marejat de tanta copa.

Cuqui dijo...

La veritat és que si et prens moltes copes acabes marejat.

xiulit dijo...

No hi ha res que aclarir, la norma a aplicar a partir de este any (i aixina s'ha fet saber el secretari), es no mesclar el compte del Café en els contes de la Penya, per tant el café es deu pagar con qualsevol atre contingut del vermut, be siga liquid o sólid, per tant podeu beure café ó llimona, que a la fi es el mateix. En definitiva s'ha acabat d'interferir els comptes de la Penya en elements extranys que no tenen res a vore en la marxa económica de la mateixa.

Cuqui dijo...

Aclarit, una bona decisió del 'Camarlengo' en "Sede Vacante".