miércoles, 3 de junio de 2009

CANDIDATS ELECCIONS JUNTA MAIG 2010.


Hem d'anar pensant en els candidats que desitgem ens dirigisquen i representen en un futur. José Luis Abad "Jabato" reuneix condiciones idònies per a la Presidència a part de la seua experiència en la Penya. Observeu detalladament amb que equilibri manejava aquest matí el paper moneda (en el tema paperer és un destacat especialista) i a més segur que tindrà molt en compte: "Medalles per als majors". Atents.

2 comentarios:

jabato dijo...

amic "cuqui", t'agraïsc la deferència que tens per a amb mi, però estic convençut que en la Penya hi ha persones que poden ser grans presidents.
És convenient donar entrada a gent jove amb noves idees i projectes. A més podria perillar alguna de les seccions implantades últimament i que tan bé organitzez tu.
Crec que la teua presència en la junta (com a PRESIDENT)et premetrà organitzar millor "les teues corregudes". Per la meua part et promet que no tindràs oposició i a més et pots assegurar la medalla.

Finalment també vull pensar que si estem contents amb el que tenim en l'actualitat ¿¿¿perquè hem de canviar???

Cuqui dijo...

Jabato, la veritat és que no hem de canviar la Junta: els integrants actuals la representen molt bé i considere que a satisfacció de tots. No obstant això, deus encarregar-te d'arreplegar el montepío, ja que dóna gust veure la facilitat amb que et desemboliques en el maneig dels euros de paper i a més sempre vas acompanyat de bolígraf i llapis Cross: eres la nostra salvació quan hem de fer alguna anotació; les voltes que he hagut de recórrer a tu.